Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas

Klippan Baby dekens

Alle Klippan babydekens zijn biologisch

Alle Klippan wiegdekens en ledikantdekens zijn gemaakt met respect voor dier, mens en milieu. Zowel de katoenen als de wollen dekens zijn gemaakt van biologisch katoen en lamswol. De allerbeste lamswol haalt Klippan uit Nieuw-Zeeland waar de schapen het hele jaar door buiten leven en natuurlijk eten krijgen. Hierdoor ontstaat een mooie witte en sterke wol met gelijkmatige kwaliteit.

Familie bedrijf met traditie

Klippan is een Zweeds familiebedrijf met een lange traditie in textiel en in het bijzonder wol producten (sinds 1879). De baby dekens worden in een eigen fabriek met veel zorg gemaakt om de hoge kwaliteit te verkrijgen. Hierbij wordt rekening gehouden met een zo milieu vriendelijk mogelijke manier van produceren. De babydekens van biologisch katoen of wol dragen het ecolabel.

Mooie babycollectie

Klippan heeft een prachtige babycollectie. Mooie dessins en kleuren zorgen voor stijlvolle dekens met een luxe en kwalitatieve uitstraling. Zo maak je van het wiegje of ledikant een heerlijk plekje om te slapen.

We kunnen alles van Klippan leveren

Het grootste gedeelte van de Klippan Baby collectie hebben we op de site staan en is leverbaar uit voorraad. Maar mocht je op zoek zijn naar een deken die er niet bij staat dan kun je altijd even contact opnemen en zullen we je informeren over de levertijd en prijs.

Alle Klippan Baby dekens op een rij:

Graag advies? Bel 033 4946166 of mail naar info@leukstebabykamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2018 Chateau Joli webshops