Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas

Little Tulip baby

Een Nederlands kwaliteitsmerk

Little Tulip is een prachtig Nederlands merk dat mooie producten voor de babykamer en kinderkamer maakt. Little Tulip maakt gebruik van mooie fijne materialen zoals percal katoen, fluweel en satijnkant. Er wordt veel aandacht besteed aan details en aan een mooie afwerking. Een Little Tulip product gaat lang mee en blijft ook na vaak wassen nog heel erg mooi.

Prachtige thema's

Er zijn verschillende thema's met mooie pure vormen, deze zijn niet alleen erg mooi maar ook herkenbaar voor kinderen. Iets wat ze zeker aan zal spreken! Van ieder thema zijn beddengoed, kussens en lampen beschikbaar. Alle producten worden gemaakt van percal katoen in combinatie met andere materialen zoals bijvoorbeeld fluweel of jeans. Dit geeft ieder product zijn unieke sfeer. Je kunt de thema's onderling ook combineren. Kortom producten van Little Tulip zijn echte sfeermakers voor de babykamer!

We kunnen alles van Little Tulip leveren

In principe hebben we alles van Little Tulip in de webwinkel staan. Mocht je toch iets niet kunnen vinden laat het even weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Alle Little Tulip producten op een rij:

Graag advies? Bel 033 4946166 of mail naar info@leukstebabykamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2018 Chateau Joli webshops