€ 0,00
Gratis bezorgen

Was instructies Klippan wollen wiegdekens en ledikantdekens

Wol heeft uitstekende vuil afstotende eigenschappen waardoor het niet nodig is om de wollen babydekens vaak te wassen. Wol kan zichzelf reinigen en vuil blijft aan de buitenkant van het oppervlak door de natuurlijke oliën in de wol. Je kunt wol het beste buiten laten luchten op een dag met een hoge luchtvochtigheid/mistig weer. Mocht dit niet voldoende zijn dan zijn dit de was instructies:

De 100% wollen dekens en de dekens bestaande uit 80% wol en 20% katoen kun je in de wasmachine met een wolwasprogramma wassen. Max temperatuur 30°C Celsius. Apart wassen en indien nodig op lage temperatuur strijken. Niet in de droger of blekende wasmiddelen gebruiken. Gebruik een speciaal wolwasmiddel maar geen wasverzachter. Wol kan krimpen door plotselinge temperatuur schommelingen. Hang wol dan ook niet in de zon te drogen of op de verwarming. Bij voorkeur in de schaduw laten drogen op een zomerse dag met wat wind, dat zorgt ervoor dat de wollen deken mooi soepel droogt.

Onderhoud van Klippan wollen dekens

Wol gaat op den duur licht pillen dit komt door wrijving op de deken. De uitstekende haartjes haken dan in elkaar en vormen een klein bolletje. Je kunt de kleine bolletjes wol die ontstaan verwijderen met een pilkammetje of een electrische pilapparaatje. Een nieuw wollen deken zal het snelst pillen omdat er meer uitstekende haartjes zijn die met elkaar de bolletjes kunnen vormen. Na een eerste behandeling met een pilkam zal het pillen minder worden.

Was instructies Klippan katoenen chenille wiegdekens en ledikantdekens

Deze kunnen in de wasmachine op max. 40°C Celsius gewassen worden. Apart wassen en geen blekende wasmiddelen gebruiken. De dekens kunnen op medium temperatuur gestreken worden.

Was instructies Little Tulip kussens

De knuffelkussens hebben geen losse hoes en kunnen met de vulling gewassen worden. Wassen op maximaal 40°C en laat de wasmachine op maximaal 1000 toeren draaien. Doe de wasmachine ook niet te vol, zodat het kussen mooi in model kan blijven. Na het wassen het kussen indien nodig even opschudden en plat op een droogrekje laten drogen. Van alle andere Little Tulip kussens kan de hoes apart worden gewassen, ook op 40°C. De hoes kan daarna worden gestreken op middelmatige temperatuur.

Was instructies Little Tulip lakens en dekenhoezen

Wassen in de wasmachine op maximaal 40°C. De lakens en dekenhoezen kunnen daarna worden gestreken op middelmatige temperatuur.

Was instructies Little Tulip wieg- en ledikantdekens

Wassen in de wasmachine op maximaal 30°C. Na het wassen de deken even recht trekken en plat te drogen neerleggen. De dekens kunnen niet in de droger en hoeven niet gestreken te worden.

Was instructies Elian Thies Pittenzakjes

De pittenzakjes met kersenvulling kunnen in de wasmachine worden gewassen. Pittenzak Schaap Mette heeft een raapzaadvulling en kan niet worden gewassen. Voordat de kersenpittenzakjes worden gewassen moet je ze eerst een uurtje in koud schoon water leggen, zodat de kersenpitten zich volzuigen met schoon water. Daarna in een waszak in de wasmachine op max. 40°C wassen, gebruik niet een te hoog toerental voor het centrifugeren. Gebruik geen wasverzachter. Na het wassen laten drogen op een wasrekje.

Was instructies Esthex Muziekdoosjes

De katoenen muziekdoosjes van Esthex kunnen indien nodig in de wasmachine worden gewassen op 30°C. Doe het muziekdoosje in een waszakje en doe de wasmachine niet te vol zodat het muziekdoosje zijn vorm kan behouden tijdens het wassen. Laat de wasmachine op maximaal 1000 toeren centrifugeren en laat het muziekdoosje plat op een wasdrekje drogen.
De wollen muziekdoosjes van Mir on the Moon kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. Wol kan zichzelf reinigen en vuil blijft aan de buitenkant van het oppervlak door de natuurlijke oliën in de wol. Probeer vuil voorzichtig met een vochtige doek zo snel mogelijk voordat het indroogt te verwijderen.

Baby beddengoed

Graag advies? Bel 06 83317730 of mail naar info@leukstebabykamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2018 Chateau Joli webshops