€ 0,00
Gratis bezorgen

Babykamer ideeën & moodboards

Er is heel veel aanbod in babykamer artikelen, maar hoe maak je hier je eigen unieke geheel van? Maak een moodboard, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de sfeer die je graag wilt bereiken. Dit maakt het veel eenvoudiger om een keuze te maken uit het ruime aanbod van meubels en accessoires. Om je te inspireren hebben we moodboards gemaakt waarbij we één of meerdere producten uit onze collectie als uitgangspunt hebben genomen.

LeuksteBabykamers moodboards

Per moodboard vind je uitgebreidere informatie (klik op de afbeeldingen).

Zelf aan de slag

Het enige wat je nodig hebt is een vel karton (niet te klein zodat je voldoende ruimte hebt) en een stapel tijdschriften. Je kunt ook een digitale collage maken door afbeeldingen van het internet te kopiëren. Pinterest is een inspiratiebron op zich!

Blader snel door de tijdschriften en/of verzamelde afbeeldingen van bijvoorbeeld Pinterest en knip die afbeeldingen uit die jouw inspireren. Je hoeft in het begin nog niet één sfeer voor ogen te hebben, dat komt wel als je genoeg plaatjes hebt.

Als je voldoende afbeeldingen hebt dan kun je ze gaan clusteren op sfeer. Kies de dingen die je echt heel leuk vindt, dan zie je vaak dat er meer bij elkaar past dan je in eerste instantie zou verwachten. Het is natuurlijk ook heel leuk om oude familiestukken te gebruiken. Kies jouw eigen mix van stijlen voor een unieke persoonlijke kinderkamer. Plak de afbeeldingen op het karton en werk de collage verder uit door bijvoorbeeld kleurenkaarten (o.a. bij de doe-het-zelf of verfspeciaal zaken verkrijgbaar) en kleine stukjes stof erbij te plakken.

Kijk na een paar weken nog eens en bepaal of je nog steeds tevreden bent over de sfeer. Zo ja, dan heb je waarschijnlijk veel zin om aan de slag te gaan.

Succes!

Graag advies? Bel 06 83317730 of mail naar info@leukstebabykamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2010-2021 Chateau Joli webshops